Αιφνίδιος Θανατος

Στην παραπάνω περίπτωση καλέστε αμέσως το γραφείο μας,  για να σας απαλλάξει από τις ενέργειες που απαιτεί ο νόμος, όπως το κάλεσμα της αστυνομικής αρχής, της εγκληματολογικής υπηρεσίας, του ιατροδικαστή, κλπ.
Εφόσον καλέσετε το Γραφείο Τελετών Παπαδόπουλος, θα αναλάβουμε υπεύθυνα και γρήγορα,  τις πρώτες διαδικασίες που απαιτούνται από το νόμο, ο θανών πρέπει να μεταφερθεί στο νεκροτομείο προς νεκροτομή και την έκδοση πιστοποίησης αιτιών που προκάλεσαν το θάνατο από τον ιατροδικαστή, η γνωμάτευση του οποίου από κανέναν δεν μπορεί να προσβληθεί.
Στην περίπτωση του αιφνίδιου θανάτου προτείνεται η νεκροτομή, διότι μετά τον ενταφιασμό πολλές φορές επακολουθούν δικαστικοί αγώνες (τροχαία ατυχήματα) με διάφορες ασφάλειες που απαιτείται η προσκόμιση ιατροδικαστικής έκθεσης και όχι απλή γνωμάτευση ενός γιατρού. Εάν κατά το ατύχημα ή τον αιφνίδιο θάνατο βρεθεί ιατρός παρών και θελήσει να γνωματεύσει, δεν σας το συνιστούμε. Ακόμη και σ’αυτήν την περίπτωση προτιμήστε τη νεκροτομή, μετά το πέρας της οποίας το γραφείο θα φροντίσει για την άψογη εμφάνιση του νεκροτομηθέντος.

Ενημερωθείτε

+302531026511

Νικολάου Ζωίδη 20

Κομοτηνή Ελλάδα 69132

365 μέρες

Διανυκτερεύει